Presentatie “Mag ik meneer Kristel even spreken’:

Kristel Groenenboom is een jonge, vrouwelijke ondernemer die een enorm leuk boek heeft geschreven: ‘Mag ik meneer Kristel even spreken’. Haar verhaal is inspirerend, nieuw en verfrissend. Kristel enthousiasmeert toeschouwers en geeft mensen het gevoel van gedrevenheid mee. Ze opent de ogen van haar toeschouwers met betrekking tot moderne vormen van ondernemen en diversiteit.

Onderwerpen:

Ook geeft zij gastcolleges op de universiteiten. De vraag aan haar is dan of zij de studenten wil enthousiast maken voor ondernemerschap. Ze wilt inspireren en toeschouwers een beeld geven van wat ondernemerschap inhoudt. Daarnaast inspireert ze mensen en is ze een groot voorstander van meer diversiteit in het bedrijfsleven.

Wat kunt u verwachten:

Kristel inhuren als spreker? Meer informatie over prijzen en beschikbaarheid kunt u aanvragen door te mailen naar: info@meneerkristel.nl  

             

Referenties:

Open eerlijk en onbevangen gaf Kristel de mannelijke vooroordelen over vrouwen lik op stuk. Met haar enthousiasme nodigt zij iedereen uit vragen te stellen. Vragen die ze beantwoord met inspirerende voorbeelden die uitnodigen tot nadenken. Prachtig om te zien dat iedereen genoot van haar ambitie en drive. Ondernemen is een serieus vak maar het wordt pas leuk als er ook gelachen kan worden. Die garantie is er bij Kristel!

Wat wij vooral van de studenten terugkregen is dat je een erg leuke presentatrice bent die veel weet van haar beroep en een sterke mening uitdraagt. Dat is iets wat natuurlijk ongelooflijk mooi is.

  • Border Sessions Festival – Diversity in Tech Event:

Kristel was een van de sprekers tijdens het Diversity in Tech event op het Border Sessions Festival. Het verhaal van Kristel is heel interessant en zij weet het publiek te boeien. Het is daarnaast zeer plezierig om met Kristel samen te werken. Saida van Kalsbeek

  • Entrepreneurship café , Hogeschool Utrecht:

“Kristel Groenenboom has a very inspiring story about breaking stereotypes in a men’s world. Young women can achieve anything and Kristel book gives hope to young women around the world”