Kristel als inspirerende spreker op uw event: 

Kristel Groenenboom
Kristel Groenenboom is een jonge, vrouwelijke ondernemer die een enorm leuk boek heeft geschreven: ‘Mag ik meneer Kristel even spreken’. Haar verhaal is inspirerend, nieuw en verfrissend. Kristel enthousiasmeert toeschouwers en geeft mensen het gevoel van gedrevenheid mee. Ze opent de ogen van haar toeschouwers met betrekking tot moderne vormen van ondernemen en diversiteit.

Onderwerpen en vragen waar Kristel over kan spreken:

Ook geeft zij gastcolleges op de universiteiten. De vraag aan haar is dan of zij de studenten wil enthousiast maken voor ondernemerschap. Ze wilt inspireren en toeschouwers een beeld geven van wat ondernemerschap inhoudt. Daarnaast inspireert ze mensen en is ze een groot voorstander van meer diversiteit in het bedrijfsleven.

Wat kunt u verwachten:

Kristel inhuren als spreker? Meer informatie over prijzen en beschikbaarheid kunt u aanvragen door te mailen naar: info@meneerkristel.nl 

             

Referenties:

OUV de Kring *****

Open eerlijk en onbevangen gaf Kristel de mannelijke vooroordelen over vrouwen lik op stuk. Met haar enthousiasme nodigt zij iedereen uit vragen te stellen. Vragen die ze beantwoord met inspirerende voorbeelden die uitnodigen tot nadenken. Prachtig om te zien dat iedereen genoot van haar ambitie en drive. Ondernemen is een serieus vak maar het wordt pas leuk als er ook gelachen kan worden. Die garantie is er bij Kristel!

Erasmus Universiteit:

Wat wij vooral van de studenten terugkregen is dat je een erg leuke presentatrice bent die veel weet van haar beroep en een sterke mening uitdraagt. Dat is iets wat natuurlijk ongelooflijk mooi is.

Wil jij Kristel Groenenboom als gastspreker?

Vul dan nu onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.Kristel Groeneboom boeken voor presentaties