Back to Home

Vlog van Elja over de boekpresentatie

Ik was uitgenodigd voor een boeklancering. Die van het boek ‘Mag ik meneer Kristel even spreken’. Ik ken de auteur (Kristel dus) via mijn uitgever, Haystack.

Ja ik heb een uitgever en ja ik heb EINDELIJK weer een idee voor een boek. Twee zelfs. Maar daar gaat het niet over nu. Het gaat over Kristels boek.

Ik was dus uitgenodigd op haar perfect georganiseerde boeklancering en ik had geen bloemetje meegenomen. Dus ik dacht: ik maak een vlog. Dat kan nooit kwaad tenslotte, marketingtechnisch.

Kristel is een indrukwekkende vrouw. Baas van een containerbedrijf, dat ze op haar 23e overnam van haar vader. Je kunt je voorstellen dat dat nogal wat voeten in de aarde heeft. Niet alleen het overnemen zelf, maar ook het verwerven van je positie als nieuwe eigenaar, als vrouw in een mannenwereld, als jonkie tussen mensen die veel ouder zijn … het is nogal wat.

 

Lees het hele artikel hier

Leave a Reply